¿Imagineu un municipi on al matí pugueu practicar senderisme, travessant la muntanya; i a la tarda, anar a una platja envoltada d’un entorn natural i gairebé verge per fer-hi un bany reconfortant? I si al vespre encara teniu ganes d’estirar les cames, podeu agafar la bicicleta i circular pel passeig marítim, o potser, fer una partida de pàdel, per aprofitar al màxim la jornada. Aquest municipi on es pot realitzar tot tipus d’activitats és Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, no cal inventar-lo.

Les opcions de practicar esport a l’aire lliure en aquesta destinació, caracteritzada per la combinació de mar i muntanya, són molt nombroses: a les platges es pot jugar a diversos esports en la sorra (voleibol, futbol, etc.) i fer activitats nàutiques; i a pocs quilòmetres de les platges, es poden recórrer els senders de la Vall de Llors, a peu o amb bicicleta; practicar golf en els camps de pitch &putt de La Figuerola, fer escalada i vies ferrades. Els aficionats a l’esport també disposen d’una àmplia oferta d’instal·lacions esportives on posar-se en forma, si el temps no els acompanya; i d’un calendari de competicions i esdeveniments esportius complet, organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i per diverses entitats locals.
A l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, això és el que us recomanem a cadascun de vosaltres: Viu el mar i Sent la muntanya!

Contingut relacionat

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre gratuïtament activitats i noticies.