La del Torn és una de les platges naturistes més apreciades arreu d’Europa. A més, la presència pròxima d’un càmping naturista fa que aquest punt del municipi sigui un enclavament naturista estratègic.
Aquestes dues realitats unides i el creixent interès del mercat per les destinacions naturistes fan que l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors sigui una de les destinacions naturistes més importants, com a mínim, de tot Catalunya.
El Torn és una d’aquelles platges privilegiades pel seu excel·lent grau de conservació natural. Ha contribuït a aquest fet que estigui ubicada en un espai natural protegit conegut com la Rojala.
La Rojala-platja del Torn és l’únic espai protegit al litoral que va de Tarragona al delta de l’Ebre. La singularitat de l’espai és pel fet que és un dels escassos trams de costa des de Tarragona al
delta no afectat pel procés urbanitzador. És també un espai litoral de transició entre el paisatge mediterrani amb trets de característiques septentrionals amb notables valors paisatgístics i de vegetació litoral.

Contingut relacionat

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre gratuïtament activitats i noticies.