PLATGES

Quatre és el nombre de platges que té l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors: la de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l’Almadrava. Totes són platges llargues, de sorra fina i aigües transparents, que tenen el certificat de qualitat ambiental EMAS. Les tres primeres, a més, llueixen la Bandera Blava. Més enllà dels guardons i dels serveis de què disposen, les platges del municipi destaquen per ser un lloc privilegiat per relaxar-se i combatre la rutina, prenent el sol, banyant-se al mar o fent castells de sorra i jugant amb els nens; o per practicar esports a la sorra (voleibol, futbol, etc) o a l’aigua (s’hi ofereix una àmplia varietat d’activitats nàutiques). Com que en aquestes platges, els boscos i les muntanyes hi són a tocar, també conviden a passejar i a fer senderisme arran de costa.

L’ARENAL: La platja on relaxar-se o no parar quiet

Amb 1.800 m de longitud, la platja de l'Arenal és la més gran de l'Hospitalet de l'Infant i la més propera al poble....
Més informació

LA PUNTA DEL RIU: Entre el port i la desembocadura del Llastres

La Platja de la Punta del Riu està ubicada al costat del Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant. Com la de l’Arenal, també...
Més informació

EL TORN: Un paradís natural i naturista

La platja del Torn és una platja naturista de renom internacional, que forma part d'un espai d'interès natural...
Més informació

L’ALMADRAVA: La platja de les casetes blanques

La platja de l'Almadrava, situada al pintoresc nucli de població que duu el mateix nom i que està format per cases blanques...
Més informació

RUTES SUBMARINES

Mitjançant aquests itineraris, els aficionats a l’snorkel, podeu observar les espècies més característiques de posidònia, una planta considerada per la Unió Europea com un hàbitat de protecció prioritària; i també fons marins de sorra i roca, on podeu trobar un gran nombre de plantes i animals, com ara anemones de mar, espirògrafs, julioles, estrelles vermelles, cogombres de mar, garotes, sards, etc.

Les rutes estan ubicades a la Platja de l’Arenal tocant el port, a la Cala Bea i a la Platja de l’Almadrava. En aquests recorreguts a l’estiu s’hi instal·len uns plafons submarins, marcats amb una boia de color, on hi ha informació i fotografies de les espècies més característiques del fons, perquè, amb les vostres ulleres i tub, pugueu identificar-les lliurement. A més, periòdicament durant l’estiu, podeu fer visites guiades a les rutes submarines amb monitors especialitzats.

Per a participar en aquestes visites guiades, us heu de posar en contacte amb l’Oficina de Turisme (C/ Estació 1, l’Hospitalet de l’Infant i tel. 977 82 33 28). Us convidem a descobrir el fons marí amb les rutes submarines i a llegir el mar amb els plafons informatius que hi trobareu!

Contingut relacionat

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Butlletí gratuït

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre gratuïtament activitats i noticies.