Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

A l'Hospitalet de l'Infant i La Vall de Llors es poden practicar tot tipus d'activitats, sol o acompanyat. És un indret ideal per famílies amb nens ja que, sobretot durant els mesos d'estiu, es duen a terme múltiples activitats enfocades al més menuts de la casa com per exemple:

Trenet turístic

Durant els mesos de juliol i agost el "Trenet Turístic" ofereix l'oportunitat de descobrir els llocs més emblemàtics del nostre municipi convidant-vos a recórrer el poble de forma diferent i que inclou diversió i entreteniment per a tota la família.

El recorregut de l'Hospitalet de l'Infant  té una durada de més d'una  hora aproximadament.

Descobreix els racons de L'Hospitaletde I'nfant a bord del nostre Trenet Turístic!

 

Horari Trenet turístic 2016

 

Mercat d'Artesania

Tots els dies durant els mesos de juliol i agost té lloc el Mercat d'Artesania a la Plaça de la Marina de l'Hospitalet de l'Infant. A partir de les 19.00h  i fins a les 01.00h podeu gaudir d'aquest mercat vora la mar.

Gaudeix de l'artesania durant les tardes d'estiu!

Mercadet

Tots els diumenges al matí, hi trobareu el mercadet ubicat al  Passeig Marítim (Port Esportiu). En aquest mercadet teniu l’oportunitat de comprar verdures, fruites, tèxtil, etc a un preu molt assequible!

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth