Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

 

L'Hospitalet de l'Infant ofereix un ampli ventall de possibilitats per practicar activitats nàutiques com el busseig, el windsurf i el *kitesurf, passant per la vela i els caiacs.

 

*Fora de temporada estival

 

PORT ESPORTIU

 

L'Hospitalet de l'Infant compta amb un Port Esportiu guardonat amb el distintiu de Bandera Blava.

 

Situat al Passeig Marítim, més concretament al Moll de la Ribera, el Port Esportiu compta amb 577 punts d'atracament i, gràcies a les seves instal·lacions ofereix un ampli calendari d'activitats i esdeveniments que fan d'aquest entorn un lloc per gaudir del mar i realitzar tot tipus d'activitats tant turístiques com d'esbarjo.

 

El port esportiu és un club reconegut per a la pràctica esportiva de vela lleugera, creuers i regates.

 

Coordenades per als navegants: 40º 59' 23'' Nord -0º 55' 40'' Est.
www.cnhv.net

 

 

 

 

ESTACIÓ NÀUTICA

 

L'Hospitalet de l'Infant forma part de l'Estació Nàutica de la Costa Daurada, que facilita la pràctica d'una gran varietat d'activitats nàutiques.

 

La seva base la trobareu a la platja de l'Arenal, just en el centre del Passeig Marítim. Des d'aquest punt es poden reservar tot tipus d'activitats nàutiques i esportives: caiac, vella lleugera, BTT, *kitesurf, banana, windsurf, etc.

 

*Fora de temporada estival

 

Aquesta gran varietat d'esports, que podreu practicar de la mà de l'Estació Nàutica, compleixen amb les normes d'autoregulació dictades per l'Associació Espanyola d'Associacions Nàutiques. Teniu la garantia que la vostra experiència vacacional sigui tot un èxit.

 

www.estacionautica.info

 

 

 

Descobreix el fons marí!

Tres rutes, per descobrir el fons marí

 

Mitjançant aquests itineraris, els aficionats a l’snorkel poden observar les espècies més característiques la Posidònia, que és una planta, no una alga, amb arrels, tiges, fulles i flors, i està considerada per la Unió Europea com un hàbitat de protecció prioritària. 

 

Les rutes estan ubicades a la Platja de l’Arenal tocant al port, a la Cala Bea i a la Platja de l’Almadrava. En aquests recorreguts s’han instal·lat uns plafons submarins, que s’han marcat amb una boia de color, on hi ha informació i fotografies de les espècies més característiques del fons, perquè els banyistes, amb les seves ulleres i tub, puguin identificar-les

Descarrèga't el díptic informatiu!

 

Rutes submarines

 

Llegeix el Mar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth