Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

L'Hospitalet de l'Infant i La Vall de Llors disposa de quatre platges: l'Almadrava, l'Arenal, la Punta del Riu i Torn. Les platges, llargues de sorra fina i d'aigües transparents, són un indret únic per gaudir amb la família. Ideals per practicar tot tipus d'esports i per gaudir de la natura, les platges de l'Hospitalet de l'Infant es converteixen en un emplaçament de luxe a l'abast de tothom.

 

 

BANDERA BLAVA

 

Les platges de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors gaudeixen del certificat EMAS i de Bandera Blava. Aquesta distinció garanteix que les platges guardonades compleixin uns exigents requisits de qualitat, serveis i gestió mediambiental:

 

  • Alta qualitat de les seves aigües
  • Neteja
  • Existència de sanitaris adients
  • Serveis de salvament, socorrisme i primers auxilis

 

Les platges del nostre litoral ofereixen moltes activitats als banyistes, com la guarderia de platja, esports a la sorra (voleibol, futbol, etc) i la pràctica d'una àmplia varietat d'esports nàutics.

 

Vine i remulla't!

 


Platja de l'Arenal

Amb una extensió de 2.300 metres, la platja de l'Arenal és la més gran de l'Hospitalet de l'Infant i la més propera al poble. Es tracta d'una platja molt ampla i de sorra fina. Davant de la platja de l'Arenal es troba la Base Nàutica Costa Daurada, un lloc ideal i de qualitat que ofereix un ampli ventall de possibilitats per realitzar tot tipus d'esports nàutics, com són la vela lleugera, el kite surf, el windsurf, i excursions guiades en caiac o en BTT.

 

Platja Punta del Riu

La Platja Punta del Riu, amb una extensió de 700 metres, es troba situada al costat del Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant. Ideal per la pràctica d'esports nàutics.

 

Platja del Torn

La platja del Torn, platja naturista de renom internacional, es caracteritza per les seves dunes i la seva vegetació, formant part d'un espai d'interès natural. Té una extensió de 1.600 metres.

 

Platja de l'Almadrava

La platja de l'Almadrava, situada al poble que porta el mateix nom i que està format per cases blanques, es caracteritza per la seva tranquil·litat i per les seves aigües transparents i de sorra fina. Té una extensió de 1.600 metres.

 

Descarrega't la guia de platges!

Guia de platges

 

 

Descobreix el fons marí!

Tres rutes, per descobrir el fons marí

 

Mitjançant aquests itineraris, els aficionats a l’snorkel poden observar les espècies més característiques la Posidònia, que és una planta, no una alga, amb arrels, tiges, fulles i flors, i està considerada per la Unió Europea com un hàbitat de protecció prioritària. 

 

Les rutes estan ubicades a la Platja de l’Arenal tocant al port, a la Cala Bea i a la Platja de l’Almadrava. En aquests recorreguts s’han instal·lat uns plafons submarins, que s’han marcat amb una boia de color, on hi ha informació i fotografies de les espècies més característiques del fons, perquè els banyistes, amb les seves ulleres i tub, puguin identificar-les

Descarrèga't el díptic informatiu!

 

Rutes submarines

 

Llegeix el Mar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth