Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors
Són moltes les festes i tradicions que s'han consolidat en el nostre municipi gràcies a la forta participació ciutadana, esdevenint fites de renom a Catalunya.

 

No t'ho pots perdre. Informa't de cada una de les activitats i no dubtis en sol·licitar informació a l'oficina de turisme.

 

L'Hospitalet de I'Infant, 29 de juny i 16 d'agost

Vandellòs, 25 de juliol i 23 de setembre

Almadrava, 23 de juliol i 25 de juliol

Masriudoms, 23 de juliol i 25 de juliol

Masboquera, 7 d'agost i 14 de novembre

 

L'oferta cultural està representada per una sèrie de manifestacions tradicionals; ball de gegants, sardanes, processó marinera de la Verge del Carme, diables. són exponents d'una riquesa cultural a l'abast de tothom.

 

Al Centre Cultural Infant Pere i a la sala d'exposicions permanent anomenada "Infant Pere" i ubicada a l'antic hospital del S.XIV de l'Hospitalet de l'Infant es pot gaudir de les diferents exposicions que organitza l'Àrea de Cultura: pintura, artesania, fotografia,.

 

 

MERCAT MEDIEVAL

 

Per la Diada de Catalunya, el casc antic de l'Hospitalet de l'Infant retrocedeix al segle XII i transforma els seus carrers en un Mercat Medieval. En aquest fascinant escenari es poden observar les demostracions d'oficis tradicionals com el ferrer, el picapedrer, el bufador de vidre, el baster o el forner, a més de productes artesans i parades d'alimentació de gran qualitat vingudes d'arreu. També pots gaudir d'interpretacions teatrals de joglars, bruixes, cavallers, faquirs, ball de diables i nombrosos actes que ens recorden l'època en què l'hospital del poble (monument més emblemàtic de l'Hospitalet de l'Infant) va ser construït.

 

Viu el Mercat medieval!

 

 

PESSEBRE DELS ESTELS

 

El Pessebre Vivent de la Masia de Castelló, "El Pessebre dels Estels", s'organitza cada any per recuperar el caliu d'aquest poble deshabitat des dels anys 50. Per Nadal, les seves cases de pedra tornen a cobrar vida i els visitants poden veure com era la vida rural d'un poble de fa segles i conèixer els principals oficis que s'hi desenvolupaven. Tot passejant lliurement pel poble de Castelló es pot gaudir de més de trenta escenes bíbliques i oficis antics escenificats per diferents personatges; escoltar els cops de ferro calent a la forja, veure el cavall girar a l'era, sortir en mig del fum de la carbonera, sentir l'olor del pa només sortir del forn de llenya...

Les Festes Majors de L'Hospitalet

tenen lloc la setmana del 16 d'agost, en honor a Sant Roc, es tracta d'una setmana plena de llum i de música amb activitats per a tothom, com diables, gegants, competicions esportives, dinars populars, balls, focs d'artifici, i molt més!
no t'ho pots perdre!
 

Les Festes Majors de Vandellòs


tenen lloc la setmana del 24 de setembre, en honor a Sant Cosme i Sant Damià, es caracteritzen per la participació popular i compten amb un gran nombre d'activitats per a tothom, grans i petits, tals com ball amb orquestra, diables, etc. Vine i gaudeix-ne!

 

La Festa Major de L'Almadrava

es celebra en honor a San Jaume, el 24 de juliol, aquesta festa compta amb moltes activitats populars, participa-hi!
 

La Festa Major de Masriudoms

té lloc el 24 de juliol, en honor a San Jaume, aquests dies els carrers s'omplen de festa i compten amb una gran participació ciutadana, viu-les!
 

La Festa Major de Masboquera

es celebra el 15 de novembre, en honor a Santa Isabel d'Hongria, amb sardanes, concursos, balls, uns dies plens d'activitats, coneix-les!

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth