Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

L’Hospitalet de l’Infant i La Vall de Llors gaudeix d’una excel·lent gastronomia basada en la cuina mediterrània, que destaca per les seves especialitats marineres com suquets, daurades, llobarros i tonyines, acompanyats d’exquisits postres, com la coca de cireres, les capsetes o els carquinyolis.

 

L’oferta gastronòmica del municipi és molt variada i extensa combinant els productes típics de muntanya amb la cuina mediterrània. Hi trobem una gran varietat de restaurants, segons el tipus de cuina, des de la més tradicional fins a la més elaborada, adaptada als nous temps i als paladars més exigents.

 

Productes locals

De la mar: La tonyina, un dels productes més identificatius de la nostra gastronomia és la tonyina que és la protagonista de les Jornades Gastronòmiques que es duen a terme durant els mesos de abril i maig.
De la terra: Mel, oli i fruits secs


AGROBOTIGA

Visita l’Agrobotiga de Vandellòs, allí trobaràs els millors productes locals!

 

 

 

 

 

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth