Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors
El clima que caracteritza l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors al llarg de tot l'any permet la pràctica d'una gran varietat d'esports, tant a l'aire lliure com a l'interior.

 

L'Hospitalet de l'Infant i La Vall de Llors, compta amb una àmplia oferta d'instal·lacions esportives. Dins del Complex Esportiu Àster podem practicar: tennis, pàdel, futbol sala, etc. També teniu l'oportunitat de refrescar-vos, durant tot l'any a la piscina coberta o, si ho preferiu, relaxar-vos a la zona spa amb jacuzzi, sauna i bany turc després d'una sessió al gimnàs situat a les mateixes instal·lacions.

 

La Pista Nova Llum (poliesportiu descobert) ens ofereix la possibilitat de practicar futbol, bàsquet,... a l'aire lliure, mentre que en el Pavelló Cobert, podem practicar els mateixos esports o handbol, gimnàstica rítmica, voleibol, bàdminton, etc.

 

Al Camp de l'Arenal trobem un camp de futbol i 2 de futbol 7 de gespa artificial.

 

Els nuclis d'interior, Masriudoms, Masboquera i Vandellòs disposen de pista exterior i de piscina a l'aire lliure per poder refrescar-nos a l'estiu mentre gaudim de la natura. A més, Vandellòs disposa de Pavelló poliesportiu cobert, camp de futbol, gimnàs i pista de tennis i pàdel.

 

 

GOLF

 

El Pitch&putt de La Figuerola és ideal per poder practicar o iniciar-se en aquest esport.
www.lafiguerola.com

 

 

HÍPICA

 

A Masboquera hi trobem un centre d'equitació el qual ofereix als seus visitants múltiples activitats relacionades amb el món eqüestre com passejades a cavall pels paratges naturals del nostre municipi.

 


 

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth