Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

 

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que té com a marca turística "L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors” presenta un preciós paisatge on la muntanya es fon amb el mar i on es pot gaudir d'un lloc ple de contrastes. Dels cinc nuclis de població que integren el municipi, tres es troben a l'interior, Vandellòs, Masboquera i Masriudoms, i dos al litoral, L'Hospitalet de l'Infant i l'Almadrava.

El litoral presenta unes platges pràcticament verges on es pot escoltar el so de les onades mentre es respira l'aire de la vall. I és que a pocs minuts hi trobem les muntanyes, carregades de senders i emplaçaments màgics i amb una biodiversitat de riquesa extraordinària. Els colors de la terra, de les roques i dels arbres, es fonen amb el blau turquesa de les aigües que banyen la costa.

El tracte humà dels vilatans, la gran oferta comercial i d'oci fan que el visitant pugui gaudir d'un ambient cosmopolita als nuclis de la costa, mentre que l'essència típica de pobles històrics carregats de tradicions es pot gaudir als indrets de l'interior.

Gaudeix de les activitats a la natura en família i de les festes tradicionals que ofereix l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. Deixa't seduir pels sabors de la nostra taula, carregada d'aromes de mar, d'hortalisses de la terra i dels vins de l'interior.

Descobreix els nostres paratges i la nostra cultura i gaudeix de totes les possibilitats que t'ofereix l'Hospitalet de l'Infant i la Vall del Llors.

T'hi esperem!

 

 

Com és el clima?

El clima, de tipus mediterrani, és molt agradable, amb estius càlids i hiverns molt suaus i amb escasses precipitacions. Pel seu clima benigne i privilegiat l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, gaudeixen, durant pràcticament tot l'any, d'activitats a l'aire lliure.

 

 

 

 

 

 

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth