Logo de Turisme de L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

Parcs temàtics

 

Els dos parcs temàtics de la zona ofereixen una amplia oferta d’oci per a tota la família. Gaudeix d’un dia d’emoció, atraccions excitants i espectacles de tot tipus a Port Aventura o d’una refrescant capbussada amb diversió assegurada a l’Aquòpolis de la Pineda. Els més atrevits  poden posar a prova les seves habilitats de conducció al Karting de Salou.
www.portaventura.es
www.aqualeon.es
www.aquopolis.es

 

Ruta del Modernisme (Reus)

 

Imagina't descobrir una ciutat amb prop de mil anys d'història. Una ciutat que compta amb un important patrimoni històric, on el dinamisme cultural es respira en les nombroses vessants artístiques, des de les arrels medievals a les manifestacions modernistes d'inicis del s. XX.

http://turisme.reus.cat

Ruta del Císter

 

Els Monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges formen la Ruta del Cister. És un territori sorprenent ple d'antigues fortificacions medievals de quan fou frontera entre els territoris cristians i sarraïns. Els tres  monestirs, fundats al segle XII van ser els panteons oficials dels reis de la Corona d’Aragó durant més de 300 anys.

Ruta de Tarragona


L'herència romana de Tarragona constitueix l'atractiu turístic clàssic de la ciutat. Els espais visitables més rellevants són les muralles, l'Amfiteatre, la Capçalera del Circ, el Museu Nacional Arqueològic i la Catedral és el monument més destacat.

www.tarragonaturisme.cat

Ruta de les Cales


Cap al Sud, el fil de la costa forma un seguit de platges d'aigües netes i transparents que pertanyen als termes de Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant, mentre que els nuclis de Mont-roig (on Miró va pintar alguns dels quadres més destacats) i Vandellòs es troben terres endins.


Seguint la N-340 s'arriba a l'Ametlla de Mar, poble marítim refugi de mariners.

Ruta del Delta


Des de l'Ampolla pot iniciar-se la visita del Parc Natural. L'Ecomuseu, el Centre de visitants, la Platja de la Marquesa i la Punta del Fangar són espais a visitar, si es disposa de poc temps pot embarcar-se en algun dels vaixells que solquen el riu entre Amposta i la desembocadura.

www.terresdelebre.org

Ruta del vi


La tradició vinícola del
Priorat arrenca amb els monjos
cartoixans que van fomentar el conreu
de la vinya a la regió.

La nova sensibilitat dels viticultors i les millores tecnològiques estant donant
uns vins extraordinaris d'una enorme
personalitat.

www.doqpriorat.org
www.domontsant.com

 

Barcelona


A tan sols 130 Km, ens trobem la ciutat de Barcelona, una ciutat que ens ofereix infinitats de llocs a visitar, com: la Sagrada Família, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Picasso, les Rambles, la Pedrera, el Parque Guëll, entre d’altres.


A prop del mar, l’oferta lúdica es concentra al Port Olímpic, on podem gaudir de pel·lícules en 3D al Cinema Imax, passejar pel Maremagnum o veure les espècies marines al Aquarium.  Per moure’s per Barcelona es pot utilitzar el metro, el tramvia o el bus turístic, que fa el recorregut dels llocs més emblemàtics de la ciutat comptal.

www.barcelonaturisme.com

Relax


Si además preferimos disfrutar de unas horas de verdadero relax en un universo de bienestar donde brotan las aguas termales naturales, podemos dejarnos caer en el Aquatonic de Montbrió del Camp a tan sólo 10 minutos de la playa.

www.aquatonic.es

 

   Fes clic per subscriure't

Vols rebre la nostra agenda setmanal?

Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Logo de TURESPANYA Logo de Turisme de la Costa Daurada Logo de l'Agència Catalana de Turisme Logo de Catalunya Turisme Logo de Port Aventura Enllaç a la guia Bluetooth