PESSEBRE DELS ESTELS -CASTELLÓ-

11/12/2021
12/12/2021

L’Associació Masia de Castelló recuperarà de nou aquest desembre el Pessebre dels Estels. Per aquest 2021, aquesta entitat local ha organitzat, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la 24a edició en un format diferent, adaptat a les mesures sanitàries i de seguretat. L’essència del Pessebre serà la mateixa, escenaris costumbristes i d’oficis amb escenes bíbliques, però les interaccions canviaran. Les dates de celebració del pessebre seran els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre (descarrega’t el cartell aquí).  

En aquesta edició el pessebre es podrà veure amb un recorregut únic, per grups. Es podran veure les més de 40 escenes, en un sentit ordenat sense que es perdi l’ànima del Pessebre dels Estels de sempre. L’entrada al pessebre es farà per franges horàries i les entrades caldrà adquirir-les en línea anticipadament clicant aquí.

Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX. La seva decadència física s’aturà quan l’any 1997 es va constituir l’Associació Masia de Castelló i va organitzar el seu primer pessebre vivent. 

Poc a poc Castelló ha recuperat carrers, parets, eres, cases i algun sostre, aleshores mig enrunats i amagats sota la vegetació. Però no només ha recuperat el seu aspecte físic, sinó també, cada desembre, la seva vida, aquella que havia tingut a principis del segle passat, quan hi habitaven prop de 120 persones. 

Consulteu la web de l’Associació Masia de Castelló

Esdeveniments propers

Scroll to Top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux