Platges

Quatre és el nombre de platges que té l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors: la de l’Arenal, la de la Punta del Riu, la del Torn i la de l’Almadrava. Totes són platges llargues, de sorra fina i aigües transparents, que tenen el certificat de qualitat ambiental EMAS. Les tres primeres, a més, llueixen la Bandera Blava. Aquest distintiu l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

La Platja de l’Arenal, a més, va rebre la Bandera Ecoplayas l’any passat; i la del Torn, el 2014 i 2015. Amb aquest guardó, l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS) ha reconegut també la qualitat d’aquestes platges de l’Hospitalet de l’Infant des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.

Més enllà dels guardons i dels serveis de què disposen, les platges del municipi destaquen per ser un lloc privilegiat per relaxar-se i combatre la rutina, prenent el sol, banyant-se al mar o fent castells de sorra i jugant amb els nens; o per practicar esports a la sorra (voleibol, futbol, etc) o a l’aigua (s’hi ofereix una àmplia varietat d’activitats nàutiques). Com que en aquestes platges, els boscos i les muntanyes hi són a tocar, també conviden a passejar i a fer senderisme arran de costa. Us animem a comprovar-ho in situ!

Qualitat aigua de bany

Certificacions i guardons

 

Scroll to Top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux