A l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors hi ha una oferta variada de bars i restaurants, on un pot menjar o fer una mossada, en companyia o sol, gaudint d’una estona de tranquil·litat i de bona gastronomia. El tipus de cuina que més abunda és la mediterrània, gustosa, colorista i saludable, que té com a ingredients principals l’oli d’oliva, els peixos i mariscs, les verdures, les fruites, les carns, la farina i les espècies i condiments. Entre les especialitats, destaquen les marineres, com ara els suquets de peix, els plats cuinats d’orades, llobarros i tonyines; i les postres. Per exemple, la coca de cireres, les capsetes o els carquinyolis.
A les cartes dels diversos establiments de restauració hi trobem des de receptes tradicionals o senzilles fins a receptes més originals o elaborades, adaptades als diferents paladars i als diferents pressupostos econòmics. Sigui quina sigui l’opció que trieu, bon profit!
Jornades de la tonyina
Entre els mesos de maig i juny s’acostumen a celebrar cada any aquestes jornades gastronòmiques, dedicades a la tonyina…
Clotxada popular
La Clotxada popular és un dels actes més tradicionals i multitudinaris de la Festa Major de Vandellòs, que se celebra a finals de Setembre…
Festa de l’oli
Cada any, a finals de desembre o principis de gener, la Cooperativa Agrícola de Vandellòs organitza aquesta festa…
Fira Fruits de la Terra
Així és com s’anomena la Fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral, organitzada per la mancomunitat…