Top

Gastronomia

A l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors hi ha una oferta variada de bars i restaurants, on un pot menjar o fer una mossada, en companyia o sol, gaudint d’una estona de tranquil·litat i de bona gastronomia. El tipus de cuina que més abunda és la mediterrània, gustosa, colorista i saludable, que té com a ingredients principals l’oli d’oliva, els peixos i mariscs, les verdures, les fruites, les carns, la farina i les espècies i condiments. Entre les especialitats, destaquen les marineres, com ara els suquets de peix, els plats cuinats d’orades, llobarros i tonyines; i les postres. Per exemple, la coca de cireres, les capsetes o els carquinyolis.

A les cartes dels diversos establiments de restauració hi trobem des de receptes tradicionals o senzilles fins a receptes més originals o elaborades, adaptades als diferents paladars i als diferents pressupostos econòmics. Sigui quina sigui l’opció que trieu, bon profit!

Jornades de la tonyina

Entre els mesos de maig i juny s’acostumen a celebrar cada any aquestes jornades gastronòmiques, dedicades a la tonyina…

Clotxada popular

La Clotxada popular és un dels actes més tradicionals i multitudinaris de la Festa Major de Vandellòs, que se celebra a finals de Setembre…

Festa de l’oli

Cada any, a finals de desembre o principis de gener, la Cooperativa Agrícola de Vandellòs organitza aquesta festa…

Fira Fruits de la Terra

Així és com s’anomena la Fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral, organitzada per la mancomunitat…

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies